Allround schilder in Geleen

Woon je in Geleen en heb je een schilder nodig die jouw kozijnen weer van een frisse laag verf voorziet? Schildersbedrijf Schilder Stikkelbroeck verricht graag jouw schilderopdracht. Wij zijn zowel interieurschilder als exterieurschilder en schilderen dus in en rondom jouw huis. Van binnenschilderwerk als deuren, kozijnen en plafonds tot buitenschilderwerk als gevels, deuren en muren. Geen enkel schilderwerk in Geleen is ons te gek.

Goede schilder te Geleen

  • Authentiek en goed schilderwerk in Geleen
  • Hoge kwaliteit schilderwerken
  • Ervaren binnenschilder en buitenschilder in dienst
  • Allround schilder in Geleen voor particulieren en bedrijven
  • Strakke afwerking tot de laatste kwaststreek
  • Gevoel voor service en garantie
  • Schildersbedrijf te Geleen met rijke historie
  • Afspraken worden altijd nagekomen

Zoek je een betrouwbare en vakkundige schilder in Geleen? Kom dan in contact met ons schildersbedrijf. Wij zijn te bereiken op ons telefoonnummer 046 7440144 of stuur een e-mail naar info@schilder-stikkelbroeck.nl. Ook als je vragen of meer informatie wilt, mag je gerust contact met ons opnemen.

Betrouwbaar schildersbedrijf in Geleen

Als je een professionele schilder in Geleen inschakelt, verwacht je puur vakmanschap van hoge kwaliteit. En dat is precies wat ons schildersbedrijf te Geleen waarmaakt. Om dat te bereiken, is wel een goede voorbereiding nodig. Wij werken met een gedegen aanpak en maken vooraf duidelijke afspraken. Ook willen we voorafgaand weten wat jouw wensen en verwachtingen zijn. Zodoende kunnen onze schilders daar rekening mee houden tijdens de materiaalinkoop.

Voordat onze vakmannen beginnen met jouw schilderklus krijg je van ons inzicht in de verwachte kosten per vierkante meter of per uur. Daarnaast geven we advies over materiaal- en kleurgebruik. Dit alles zorgt ervoor dat ons schildersbedrijf in Geleen betrouwbaar is en altijd goed werk aflevert.

Mooi schilderwerk in Geleen

Wij hebben al 65 jaar ervaring met schilderwerk in Geleen. Ons allround schildersbedrijf is gespecialiseerd in ambachtelijk schilder- en onderhoudswerk. Als je kiest voor onze schilder in Geleen, krijg je na de oplevering een officieel garantie certificaat. Een bewijs en zekerheid van onze kwaliteit en jarenlange ervaring.

Schilder in Geleen, Sittard en Heerlen

De provincie Limburg is ons werkgebied. We zijn niet alleen actief als schilder in Geleen, ook in Sittard zijn we te vinden. Daarnaast kun je ons inschakelen als je in MaastrichtBrunssumRoermond of Heerlen woont. Onze schilderwerken worden uitgevoerd door ervaren schilders. Zowel een binnenschilder als een buitenschilder hebben wij in dienst.

Interieurschilder of exterieurschilder nodig in Geleen?

Een interieurschilder of exterieurschilder nodig in Geleen of omgeving? Schakel Schilder Stikkelbroeck in en wij zorgen voor een schitterend resultaat. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.