Schilder in Roermond en omstreken

Onze schilder in Roermond zorgt middels authentiek schilderwerk en een gedegen aanpak voor het beste resultaat. Wij van Schilder Stikkelbroeck verrichten onze schilderwerkzaamheden zowel binnen, als buiten. Door onze jarenlange ervaring weten we als de beste hoe we kwalitatief schilderwerk leveren.

Hierbij spelen kwaliteit en goede service een grote rol. Daarnaast geldt: afspraak is afspraak. Dáár kun je op rekenen.

Wij zijn allround gespecialiseerd in ambachtelijk schilder- & onderhoudswerk voor particulieren en bedrijven.

Professionele schilder in Roermond

  • Authentiek en goed schilderwerk in Roermond. Zowel binnenschilderwerk als buitenschilderwerk
  • Hoge kwaliteit schilderwerken
  • Gevoel voor service
  • Allround gespecialiseerd in ambachtelijk schilder- & onderhoudswerk voor particulieren en bedrijven
  • Schildersbedrijf met rijke historie
  • Afspraak is afspraak

Laat het schilderwerk in Roermond gerust aan de ervaren schilders van ons schildersbedrijf over. Neem gratis contact met ons op voor meer informatie of om direct onze deskundige hulp in te schakelen.

 

Erkend schildersbedrijf

Wij zijn een erkend schildersbedrijf in Roermond met een professionele aanpak. Naar onze mening kunnen we alleen tot een optimaal resultaat komen met middels een gedegen aanpak. Daarom komen we te allen tijde onze afspraken na.

Daarnaast voorzien we je als schilder in Roermond van tevoren van deskundig advies. Over het materiaal, kleurgebruik en over de te verwachten kosten.

Binnenschilder én buitenschilder

Wij verrichten allerlei schilderwerk in Roermond, zowel binnen de woning of het pand als buiten. Als interieurschilder houden we onze bezig met de schilderwerken die voor een mooie uitstraling zorgen. Hierbij kun je denken aan het schilderen van deuren, kozijnen, muren en plafonds.

Daarentegen houden we ons als exterieurschilder bezig met het schilderen van gevels, deuren en kozijnen. Daarnaast kun je ons ook inschakelen voor gevelbetimmering én met het onderhoud van het schilderwerk buiten. Zodoende hebben we een 10 jarig onderhoudsplan opgesteld.

Werkzaam in de provincie Limburg

De provincie Limburg is het werkgebied van onze schilders. Zodoende kun je onze professionele schilder in Roermond en omstreken overal in Limburg inschakelen. Zo verrichten we werkzaamheden in SittardGeleenMaastrichtHeerlen en Brunssum. Graag komen we op locatie langs voor het verrichten van schilderwerkzaamheden.

Wij werken aan blijvende waarde voor nieuwe en bestaande bouw; voor je woning of bedrijf

Kies voor ons als uw schilder in Roermond

Zijn er schilderwerkzaamheden die je beter aan een professional over kunt laten? Schakel ons in als schilder in Roermond of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wanneer je vragen of opmerkingen hebt over bijvoorbeeld de kosten kun je altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het contactformulier. Dan helpen we je zo goed mogelijk verder.

Bekijk ons eigen werk voor een impressie van wat we voor je kunnen betekenen.

Onze schilders zijn onder meer werkzaam in steden als Maastricht, Sittard, Heerlen, Roermond, Geerlen en Brunssum. Woont u in deze plaatsen of in de regio daarvan? Dan zijn we u graag van dienst met onze schilderwerkzaamheden.

Neem gerust contact op om uw opdracht te bespreken.

Als professioneel schildersbedrijf beidt Schilderbedrijf Stikkelbroeck de volgende diensten aan:

Meer weten of uw opdracht bespreken? Neem gerust contact op.

Schilderbedrijf Stikkelbroeck biedt een 10 jarig onderhoudsplan voor buitenschilderwerk aan. Want met goed onderhouden blijft uw huis meer waard. Benieuwd naar dit plan en de kosten? Neem dan gerust contact met ons op.

Schilderbedrijf Stikkelbroeck levert vakmanschap. Wij beschikken namelijk over ruim 65 jaar ervaring. Dankzij onze ervaring en expertise, in combinatie met de hoogwaardige materialen die we gebruiken, kunnen we hoogwaardige kwaliteit leveren.

Meer weten? Neem gerust contact op.