Kwaliteit & onderhoud

Buiten schilderwerk of Binnen schilderwerk; ongeacht het project is kwaliteit de norm. Zonder concessies, wij staan al meer dan 65 jaar voor vakwerk.

Schildersbedrijf Stikkelbroeck werkt systematisch en professioneel. Voorbewerken is ‘een fundament’ en verdient minstens evenveel aandacht als de afwerking. We gebruiken alleen de beste materialen en de juiste technieken.

Onze afspraken zijn duidelijk en daar houden we ons aan. Onze mensen komen op tijd en werken door. We beperken de overlast. De werkomgeving wordt opgeruimd en restmaterialen worden afgevoerd volgens de laatste milieueisen.

Uiteraard staan wij borg voor jarenlang plezier van uw prachtige schilderwerk! Afhankelijk van het gekozen verfsysteem, ontvangt u een ruime schriftelijke garantie op binnen- en buitenschilderwerk, zo kunt u weer jaren onbezorgd genieten van het schilderwerk.

Als kwaliteitsbedrijf werken wij met een officieel garantie certificaat. Dit certificaat ontvangt u bij de oplevering van het schilderwerk, als bewijs en zekerheid van de geleverde kwaliteit....dat geeft een heel veilig gevoel..!

voorzijde-voor-site-570x1023