Schilder in Maastricht en omgeving

Een schilder in Maastricht en omgeving gezocht? Schakel gerust onze deskundige hulp in. Wij zijn Schilder Stikkelbroeck: een schilder die authentieke schilderwerken levert van hoge kwaliteit. Zowel binnen als buiten de woning of het bedrijf.

Hierbij staan onderhoud en gevoel voor service centraal. Wij vinden onderhoud namelijk erg belangrijk en zien graag dat je tevreden bent over onze werkzaamheden.

Schilder in Maastricht | hoogwaardig en authentiek

  • Authentiek schilderwerk
  • Hoge kwaliteit schilderwerken. Zowel binennschilderwerk als buitenschilderwerk
  • Schildersbedrijf met gevoel voor service
  • Schildersbedrijf met rijke historie
  • Afspraak is afspraak

Heb je interesse in ons als schilder in Maastricht? Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op als je een vraag hebt. Of vraag een offerte aan. We vertellen je graag meer over wat we voor je kunnen betekenen.

Interieurschilder en exterieurschilder

Wij zijn je als schilder in Maastricht graag van dienst als zowel binnenschilder als buitenschilder. Misschien wens je dat het exterieur van de woning een opfrisbeurt krijgt. Of is de muur in de woonkamer aan een likje verf toe? Graag schilderen we de binnenkant of de buitenkant van het huis of de woning precies zoals je wenst.

Schildersbedrijf met professionele aanpak

Ons schildersbedrijf in Maastricht en omgeving hanteert een professionele aanpak. Onze schilders zijn namelijk van mening dat een kwalitatief resultaat valt of staat met de juiste aanpak. Daarnaast spelen heldere afspraken en een gedegen advies ook een grote rol bij ons schildersbedrijf. Hierbij is de kwaliteit uiteraard het uitgangspunt.

Gewoon… degelijk vakwerk.

Schilderwerk volgens strikte procedures

Wij voeren ons schilderwerk in Maastricht altijd uit volgens strikte procedures. Voorafgaand aan het schilderwerk bekijken onze vakmensen de locatie. Daarnaast bespreken we de doelstelling en starten we met de voorbereidingen. Gedurende het proces word je door onze schilders goed op de hoogte gehouden van de werkzaamheden.

Het is immers van groot belang om te controleren of ons werk nog wel aan jouw verwachtingen voldoet. Wij koesteren onze klanten. Jou ook.

Wij houden van ons werk. Jij en wij moeten tevreden zijn over het werk.

Schakel ons in als schilder in Maastricht

Schakel ons in als schilder in Maastricht en ervaar zelf onze schilders voor je kunnen betekenen. Geen enkele klus is ons te gek. Neem gerust contact met ons op om direct onze hulp in te schakelen. Of vraag meteen een gratis offerte aan voor meer duidelijkheid over de prijs van schilderwerken.

Bij vragen en opmerkingen over ons schildersbedrijf kun je gerust contact met ons opnemen via het contactformulier.

Naast in Maastricht, zijn wij ook werkzaam in Sittard, HeerlenBrunssumGeleen en omgeving.