Vakkundige schilder in Brunssum

Een schilder in Heerlen en omgeving kan jou vast helpen bij je schilderklus. Wanneer je op zoek bent naar deskundige schilders, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn Schilder Stikkelbroeck, een schildersbedrijf nabij Heerlen dat veelvuldig wordt ingeschakeld als binnenschilder maar ook als buitenschilder.

Leg ons jouw opdracht voor en wij brengen gratis een voorstel uit met scherpe prijs. We zoeken ook alvast mooi materiaal/verf voor je uit en zijn van duidelijke afspraken.

Altijd uitstekend schilderwerk in Heerlen

Wij hebben al jarenlange ervaring met schilderwerk in Heerlen en de wijde omgeving van Zuid-Limburg. Zeer uiteenlopende schilderopdrachten worden bij ons voorgelegd en eigenlijk is geen opdracht ons te gek. Vandaar dat we inmiddels zeer goed en strak werk verrichten, zowel als interieurschilder als exterieurschilder. Bij buitenschilderwerk maken we tevens een onderhoudsplan (indien gewenst), zodat alle schilderwerken op tijd van onderhoud voorzien kunnen worden.

Wat je van ons als schilder in Heerlen mag verwachten?

  • Authentiek schilderwerk
  • Hoge kwaliteit en gevoel voor service
  • Duidelijke afspraken die worden nagekomen
  • Strakke afwerking tot de laatste kwaststreek

Wil je ons schildersbedrijf in Heerlen inschakelen voor een klus? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 046 7440144 of je kunt mailen naar info@schilder-stikkelbroeck.nl.

Een goed plan is het halve werk

Goed schilderwerk valt en staat met een gedegen aanpak, duidelijke afspraken betreft de wensen en verwachtingen en kwalitatieve producten. Voordat we jouw klus gaan uitvoeren komen we daarom eerst altijd met een voorstel van materiaal- en kleurgebruik inclusief een scherpe begroting. Je krijgt waar voor je geld en we durven met zekerheid te zeggen dat we te allen tijde uiterst goed werk afleveren.

Als schilder in Heerlen en omstreken werken wij met een officieel garantie certificaat. Dit houdt in dat je een certificaat van ons ontvangt na de oplevering, als bewijs en zekerheid van perfect geleverd vakwerk en jarenlange garantie. Dat geeft wel zo’n prettig en veilig gevoel over onze kwaliteit.

De beste prijs of kwaliteit?

Wij zien dat veel mensen op basis van aangevraagde offertes bepalen voor welke schilder ze gaan. Afhankelijk van de gevraagde kosten wordt een schilder in Heerlen gekozen, terwijl het toch logischer is om een schilder in Heerlen in te schakelen op basis van kwaliteit en eerdere schilderwerken? Wij vinden van wel en laten als schildersbedrijf dan ook graag zien hoe we een klus uitvoeren. Daarom tonen we ons eigen werk uitvoerig in foto’s op onze website. Zo weet je precies wat voor schilderkwaliteit je mag verwachten van ons.

Vergelijk geen kosten, maar vergelijk schilderwerken is dan ook ons advies. Een goedkope schilder hoeft niet altijd het beste resultaat af te leveren en dat geldt eveneens voor de duurste schilder.

Neem contact op

Is jouw buitenschilderwerk aan vervanging toe en ben je benieuwd naar de kosten van een buitenschilder? Of wil je andere schilderwerkzaamheden laten uitvoeren door een schilder in Heerlen? Bel ons gerust!

Binnen schilderen we veelal muren, plafonds en deurposten, maar we kunnen ook objecten en deuren schilderen. Onze werkzaamheden zijn zeer divers. Wil je zowel schilderwerk binnen als schilderwerk buiten laten schilderen, dan kun je bij ons flink besparen op de kosten door dit te combineren. Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op om een scherpe prijs per vierkante meter of per uur te krijgen.

Naast Heerlen zijn wij ook werkzaam als schilder in SittardMaastrichtRoermondBrunssum en Geleen.