Schilderwerk buiten

Buitenschilderwerk wordt door ons vakkundig uitgevoerd in de periode van 1 april tot 1 november. Dit is de beste periode voor kwalitatief goed schilderwerk. Uiteraard kunt het hele jaar een offerte aanvragen, maar de uitvoering word door ons in de genoemde periode verricht.

Buiten-schilderwerken zijn niet alleen kozijnen en deuren maar ook gevelbetimmeringen of geschilderde gevels. Al deze onderdelen hebben onderhoud nodig.  Natuurlijk schilderen wij ook uw schutting, tuinhuizen of schuur. Kortom alle (buiten) schilderwerk!

Goed onderhoud buiten schilderwerk
Schilderwerk verfraait niet alleen uw huis of pand, het beschermt natuurlijk ook! Zonder goed buiten-schilderwerk kan de levensduur van van uw kozijnen en deuren in het gedrang komen. Door juist verfsysteem toe te passen kan  er geen vocht of vuil aan de ondergrond komen. Informeer ook naar ons onderhoudsplan!

Hoe ziet u of er onderhoud nodig is?
Als er scheurtjes in de huidige verf van uw muren of kozijnen komen, is er nieuw schilderwerk nodig. Tevens kunt u blaasjes zien op het oppervlak. Bij kozijnen komt dit vaak voor bij de liggende delen. Vanuit hier zet het door naar de rest van het kozijn. Bij muren zal de beschadiging eerder te zien zijn bij niet snel drogende delen van uw muur, zoals bij de dakgoot waar het wel altijd vochtig is. zie ook ons onderhoudsplan.

  • Tips
  • In sommige gevallen zijn er kleurafspraken gemaakt door de gemeente. U bent dan verplicht op een bepaalde kleur toe te passen op uw huis. Vraag als u een andere kleur wilt bij uw gemeente aan of dit mogelijk is. Voor monumentale panden geldt dit bijna altijd.
  • Goed schilderwerk verhoogt de waarde van uw huis. Het is immers uw visitekaartje van uw huis. Het is dan ook een goede investering.

Bescherm uw huis tegen weersomstandigheden en kies voor kwaliteit en service voor een zeer betaalbare prijs. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

IMG_2090-570x760