Schilder in Sittard en omstreken

Wij zijn dé schilder in Sittard en omstreken. Wij van Schilder Stikkelbroeck verrichten als professionals allerlei schilderwerkzaamheden voor jou. Zowel binnen, als buiten. Van deuren schilderen tot aan glas glas-in-lood uit eigen productie. Hierbij staan hoge kwaliteit en een gevoel voor service centraal. Graag zorgen we ervoor dat jij tevreden bent.

Schilder in Sittard | authentiek schilderwerk

  • Authentiek schilderwerk
  • Hoge kwaliteit schilderwerken
  • Gevoel voor service
  • Schildersbedrijf met rijke historie
  • Afspraak is afspraak

Schakel ons schildersbedrijf in voor schilderwerk in Sittard en ervaar het zelf. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Professionele aanpak

Als schilder in Sittard en omstreken hanteren wij een professionele aanpak. Volgens ons valt of staat goed werk met een gedegen aanpak. Maar ook met heldere afspraken. Bij ons schildersbedrijf in Sittard begint een opdracht te allen tijde met een gedegen advies.

We doen iedere opdrachtgever een gedegen voorstel van materiaal en kleurgebruik. Ook geven we een scherpe inschatting van de kosten per vierkante meter of per uur.

Gewoon… Degelijk vakwerk

Schilder in Sittard met strikte procedures

Strikte procedures spelen een grote rol bij schilderwerk in Sittard. Allereerst bekijken we de locatie en de doelstelling. Vervolgens starten we het voorbereidend werk. Wist je dat we je gedurende het proces te allen tijde compleet op de hoogte houden van de vorderingen?

Zodoende bekijken we tussentijds of ons werk voldoet aan jouw verwachtingen. Na de laatste streek met de kwast zetten we de puntjes op de i.

Zowel binnenschilder als buitenschilder

Wij zijn als schilder in Sittard graag jouw interieurschilder en exterieurschilder. Misschien moet de gevel geschilderd worden. Of zijn de houten kozijnen binnen aan een nieuw likje verf toe? Wij weten als de beste hoe we tot een resultaat komen waar je compleet tevreden mee bent.

Wij koesteren onze klanten

Schildersbedrijf in Sittard | Betrokken vaklui

Onze ervaren vakmensen, dát is waar we als schilderbedrijf in Sittard trots op zijn. Dit zijn mensen met vele jaren ervaring en diploma’s die we zonder twijfel op een opdracht af sturen. We weten immers te allen tijde dat hun werk tot een goed resultaat zal leiden.

De kleur van de verf of de textuur van het behang kan wel mooi zijn. Echter zijn het de handen van onze vakmensen die zorgen voor een optimaal eindresultaat.

Schakel de schilder in Sittard in

Kies voor ons als schilder in Sittard en ervaar het resultaat zelf. Of het nou binnen of buiten is. Niets is ons te gek. Neem direct contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Naast Sittard, zijn we ook werkzaam in HeerlenBrunssumGeleenMaastricht en omgeving.

Heb je een vraag over wat we voor je kunnen betekenen? Of over de kosten van een buitenschilder per m2? Neem gerust contact met ons op zodat we je meer over de mogelijkheden kunnen vertellen.

Onze schilders zijn onder meer werkzaam in steden als Maastricht, Sittard, Heerlen, Roermond, Geerlen en Brunssum. Woont u in deze plaatsen of in de regio daarvan? Dan zijn we u graag van dienst met onze schilderwerkzaamheden.

Neem gerust contact op om uw opdracht te bespreken.

Als professioneel schildersbedrijf beidt Schilderbedrijf Stikkelbroeck de volgende diensten aan:

Meer weten of uw opdracht bespreken? Neem gerust contact op.

Schilderbedrijf Stikkelbroeck biedt een 10 jarig onderhoudsplan voor buitenschilderwerk aan. Want met goed onderhouden blijft uw huis meer waard. Benieuwd naar dit plan en de kosten? Neem dan gerust contact met ons op.

Schilderbedrijf Stikkelbroeck levert vakmanschap. Wij beschikken namelijk over ruim 65 jaar ervaring. Dankzij onze ervaring en expertise, in combinatie met de hoogwaardige materialen die we gebruiken, kunnen we hoogwaardige kwaliteit leveren.

Meer weten? Neem gerust contact op.