Vakkundige schilder in Brunssum

Zoek je een schilder in Brunssum die goed werk levert? Maak dan kennis met schildersbedrijf Schilder Stikkelbroeck. Wij worden veelvuldig ingehuurd als binnenschilder voor binnenschilderwerk als kozijnen, muren, wanden, deuren en plafonds. Maar ook als buitenschilder kun je ons inschakelen. Ons schilderwerk staat in de regio Brunssum bekend als authentiek, goed en vakkundig.

Welke opdracht je ook aan onze schilder in Brunssum voorlegt: wij voeren het voor u uit. Eerst brengen we wel een gratis voorstel uit met een scherpe prijs. Voordat onze schilders beginnen aan jouw opdracht in Brunssum zoeken we ook mooi materiaal/verf voor je uit. Als de afspraak eenmaal gemaakt is, komen we die altijd na.

Betrouwbare schilder te Brunssum

  • Authentiek en goed schilderwerk in Brunssum
  • Hoge kwaliteit schilderwerken
  • Zowel interieurschilder als exterieurschilder in dienst
  • Strakke afwerking tot de laatste kwaststreek
  • Gevoel voor service
  • Allround schilder- & onderhoudswerk voor particulieren en bedrijven
  • Schildersbedrijf te Brunssum met rijke historie
  • Duidelijke afspraken die worden nagekomen

Kies je ook voor ons schildersbedrijf in Brunssum? Neem dan vrijblijvend contact op via ons contactformulier. Ook als je vragen hebt, staan we je graag te woord.

Authentiek schilderwerk in Brunssum

Als schilder in Brunssum beloven wij authentiek schilderwerk van hoge kwaliteit met garantie. Daarom werken wij ook met een officieel garantie certificaat. Hiermee garanderen we perfect geleverd vakwerk en jarenlange garantie. Na de oplevering ontvang je dit bewijs van kwaliteit voor ons uitstekende schilderwerk in Brunssum en omgeving.

Benieuwd naar ons eerdere werk? Neem een kijkje op onze website en oordeel zelf onze schilderwerken.

Zowel binnenschilder als buitenschilder

Onze schilder service in Brunssum bestaat uit zowel binnenschilderwerk als buitenschilderwerk. Als interieurschilder en exterieurschilder schilderen wij in en rondom jouw huis. Een buitenschilder houdt zich bezig met buitendeuren, kozijnen, gevels, buitenmuren, schuren en dakwerken. Ook doet een exterieurschilder het onderhoud van het buitenschilderwerk. Wij kunnen een 10-jarig onderhoudsplan aanbieden als je ons kiest als schilder in Brunssum.

Schildersbedrijf actief in provincie Limburg

Ons schildersbedrijf is al jarenlang een begrip in Brunssum en omgeving. Wij werken in heel de provincie Limburg. Onze schilders leveren goed schilderwerk af in Brunssum, SittardHeerlenGeleenMaastricht en Roermond.

Schilder in Brunssum gezocht?

Heb jij een schilderklus voor schildersbedrijf Schilder Stikkelbroeck? Onze schilder komt graag bij je langs in Brunssum. Je kunt ons inschakelen door conact met ons op te nemen. Mocht je vragen hebben of meer informatie willen over bijvoorbeeld de kosten voor onze schilderwerken mag je ons gerust bellen of mailen: 046 7440144 of info@schilder-stikkelbroeck.nl.