Schildersbedrijf Stikkelbroeck

gewoon.... degelijk vakwerk

Onze disciplines

 

Schilderen Binnen en Buiten; Goed schilderwerk is en blijft het precisiewerk van een vakman. Wij zijn de ervaren professionals! 

Behang- en wandafwerking; Deze discipline behoort zeker ook tot het specialisme. Talloze materialen, technieken en motieven. Hoe kiest u uit het enorme aanbod? Uw smaak en keuze koppelen we aan onze ervaring en voorstellingsvermogen. Het resultaat is prachtig. Informeer naar onze referenties.

Beglazing en Glas in lood; Van oudsher zijn schilderwerken en beglazing onlosmakelijk met elkaar verbonden. We adviseren u graag over glassoorten en plaatsing. Ook Glas in lood uit eigen productie behoort tot een van onze diciplines, Dus vraag hier naar. Ook voor reparatie.

Geschilderde Gevels; Uitlaatgassen, luchtvervuiling, begroeiing, aanslag van mos etc. Schildersbedrijf Stikkelbroeck zorgt voor grondige gevelreiniging. Eventuele beschadigingen worden hersteld en werken het af met het juiste verfproduct(systeem). Jarenlange garantie spreekt voor zich. Laat ons u adviseren

Houtrotrenovatie; Het overschilderen van een slechte ondergrond is geld weggooien. Houtrot saneren we door volledige of gedeeltelijke vervanging. Natuurlijk zijn onze mensen hier in gespecialiseerd. Uiteindelijk heeft u hier weer jarenlang geen omkijken meer.